En 3D illustrasjon er den perfekte måten å gi dine potensielle kjøpere ett fullstendig overblikk over hva boligen din har å by på!

 

 

Vår fotograf kan enten bruke eksisterende plantegninger/byggetegninger, eller måle og tegne opp selv med laser og millimeterpapir.

Disse tegningene brukes så i markedets beste 3D software som gir flotte, realistiske 3D modeller av hele boligen, med vegger, trapper, vinduer og dører som ett minimum. Vi kan også lage 3D illustrasjoner med kun faste installasjoner, eller fullt møblerte utgaver.

Hvor mye som skal med, bestemmer du. Disse legges så på en mal med en liten notis om at det er en 3D illustrasjon som ikke er målbar, slik at ikke en kjøper prøver å måle m2 på en slik tegning. (Den er nøyaktig, men 3D perspektivet gir alle rom en ikke-rektangulær form.)

Hvis vi bruker eksisterende plantegninger som utgangspunkt for 3D illustrasjon vil denne bli laget nøyaktig slik som på tegningen.

Eventuelle endringer i faktisk bygg kan ikke tas med dersom ikke vi har fått dette forklart skriftlig eller på en tilleggstenging.

Dersom vi skal måle og tegne trenger vi tilgang til alle rom, kott, boder o.l. og det må være fremkommelig nok til at vi får målt fra vegg til vegg.

(Loft, krypkjellere, lekestuer, eksterne garasjer og boder etc. tegnes ikke, med mindre du ønsker dette.) Trykk på ett bilde for å se galleriet i ny fane.

Fra dette utgangspunktet kan vi også lage en vanlig 2D tegning (plantegning), en interaktiv 3D illustrasjon hvor potensielle kjøpere kan "møblere" boligen selv og planlegge løsninger, og vi kan levere en fantastisk

"3D Walk-through" opplevelse, hvor kjøperen kan "gå" gjennom en virtuell versjon av din bolig, fra rom til rom, med møbler og alt på plass - som en virtuell visning!